2016-01-26 11:48:58• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló február 1-jéig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Január 29-től a Grand Mall Cinemában


A nagy dobás (The Big Short) - Amikor négy kívülálló észrevette azt, amit a nagy bankok, a média és a kormány nem akart észrevenni - a gazdaság globális összeomlását -, támadt egy ötletük: A nagy dobás. Bátor befektetésük a modern pénzügyi világ sötét bugyraiba viszi őket, ahol meg kell kérdőjelezniük mindenkit és mindent.

Alvin és a mókusok - A mókás menet (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip) - A mókusok szeretnének nyugodtan élni. Számukra a nyugalom sok éneklést, sok evést és rengeteg rendetlenséget jelent, ám nevelőapjuk, Dave (Jason Lee) felforgatja a békés hétköznapokat. Meg akarja kérni a barátnője kezét, és hogy ne álljanak az új családja útjába, meg akar szabadulni a mókusoktól.

Vagy hát... lehet, hogy mindez nem is igaz. A fékezhetetlen Alvin, Simon és Theodore néhány őrült félreértésnek köszönhetően mégis azt hiszi, hogy ez a helyzet és bármire hajlandó, hogy megakadályozza a kézfogót. Először is megszöknek otthonról, és hosszú útra indulnak, hogy előbb érjenek oda a választott nőhöz, mint Dave és megakadályozzák a katasztrófát. Ami így aztán ki is tör.

Alvin és a mókusok

A fekete ötven árnyalata (The Fifty Shades of Black) - Ha Christian Grey felizgatott vagy feltüzelt, akkor várj, míg találkozol Christian Blackkel! A nagysikerű Szürke ötven árnyalatának fergeteges paródiája, melyet a Horrorra akadva valamint a Feketék fehéren című filmek alkotói készítettek, és Mr Black erotikus játszószobájába enged bepillantást, ahol természetesen minden kemény és durva...

A fekete ötven árnyalata

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.


Filharmónia


Január 28-án, csütörtökön 18.30-tól szimfonikus koncertet tartanak a filharmóniában. A műsoron komolyzenei gyöngyszemek szerepelnek. A zenekart Franz Lamprecht karmester fogja vezényelni, a koncert szólistája Stanca Maria Manoleanu szopránénekesnő lesz.


Színház


A Harag György Színtársulat januári műsorterve:

29-én, pénteken, 17:00 órakor - JÚLIA - Szatmárnémeti Északi Színház Ács Alajos Játékszín - bemutató - bérletszünet (Rappert-Vencz Stella egyéni előadása - X. Magyar Kultúra Hete)

31-én, vasárnap, 18:00 órakor - JÖVŐRE, VELED, UGYANITT - Kulturális Központ, Tasnád - Nóti Károly bérlet

A színház a műsorváltoztatás jogát fenntartja!


Kiállítás


A Szatmár Megyei Múzeum képzőművészeti részlegén Lia és Gheorghe Paul Trifu festőművészek közös tárlata látható.

A Szatmár Megyei Tanács képzőművészeti galériájában látható Fóris Katalin képzőművészeti kiállítása.


Egészségügyi előadás


Az RMDSZ Szatmár Megyei Nőszervezete január 28-án 18 órától szervez ebben a témakörben előadást "Méhnyakrák - a (sokáig) tünetmentes gyilkos" címmel a Szatmár-Láncos Református Egyházközség, Kálvin János gyülekezeti házban (Jean Calvin tér 4. szám). Az előadó dr. Esze Tamás, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház, Fehérgyarmati Kórház szülész-nőgyogyász főorvosa. Részletek itt.


A Magyar Kultúra Hete


Kedden, január 26-án Fedák Sári alakját idézi meg 18 órától a Szakszervezetek Művelődési Házában, színpadi nézőtéren Szűcs Nelli, a Budapesti Nemzeti Színház színművésze.

Szerdán 19 órától a filharmóniában Sebestyén Márta, Gryllus Dániel és Gryllus Vilmos fog koncertezni. Tizenöt zsoltárt adnak majd elő rendhagyó, modern feldolgozásban.

Január 28-án a Szakszervezetek Művelődési Házának kistermében lép színpadra Tarpai Viktória és Zanotta Veronika A sátán fattya című darabbal.

Pénteken, a rendezvénysorozat zárónapján három program is lesz. 17 órától az Ács Alajos Játékszínben mutatja be Rappert-Vencz Stella Visky András Júlia című darabját. 19 órától a Szakszervezetek Művelődési Házában a budapesti Új Színház tart előadást Az Áldozat (Szent Margit legendája) címmel, 21.30-tól pedig Szatmárnémeti új főterén a Felvidéki Rockszínház művészei lépnek majd fel.

A jegyárakat itt találod.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: